Vi kan næsten altid kontaktes på
+45 2180 7807 | +45 2274 5520
eller på info@kontaktit.dk

FAQ

faqSpørgsmål: I Jeres tilbud står der én årlig opdatering. Betyder dette, at alle opdatering skal I foretage ? Har vi ikke mulighed for selv at vedligeholde hjemmesiden?
Svar: Nej, det betyder ikke at vi skal lave alle opdateringer. Vi tilbyder at lave en opdatering af siden én gang årligt, den som måske er lidt mere tidskrævende, f.eks. opdatering af bestyrelsesmedlemmer, referater fra generalforsamlinger osv. Men systemet er opbygget således, at I selv kan opdatere alle sider, samt tilføje eventuelle nyheder omkring driftsforstyrrelser m.v. Vi kan fremsende et log-in til vor testside, så der er mulighed for at afprøve systemet før et eventuelt køb.

Spørgsmål: Hvad med vores mailadresser som vi har ved vores nuværende leverandør, kan de flyttes med?
Svar: Hvis Jeres mails er sat op som ganske almindelige Pop3 eller IMAP kontoer, kan de sagtens flyttes til vores server. Vi opretter de nødvendige kontoer, så de er klar til brug, og det er med i prisen.

Spørgsmål: Vi har en SMS service på Vores hjemmeside som sender SMS til vores forbrugere, kan den service flyttes med til Jeres løsning.
Svar: Vi har endnu ikke set et SMS system der ikke kan kører på vores server :-)

Spørgsmål: I skriver at vi skal fremsende tekst og foto til Jer, men vi har en eksistere side. Skal vi så stadig fremsende.
Svar: Nej selvfølgelig ikke, vi kan ud fra den eksisterende side tage de informationer vi har brug for.

Spørgsmål: Vi vil gerne vide lidt mere om, hvor meget der er indeholdt i prisen med hensyn til opsætning af hjemmesiden, samt de begrænsninger der er, så som størrelse på webhotel, mailservere m.v.?
Svar: Prisen på DKK 3.900,-, er incl. en komplet og køreklar hjemmeside efter tilsendte tekster og billeder fra Jer, eller fra nuværende hjemmeside. Der er mulighed for at læse mere omkring vor server på: http://kontaktit.dk/server.

Spørgsmål: Er det muligt at opdatere hjemmesiden via en smartphone/Ipad, hvis man f.eks. står i en situation hvor tingene skal gå hurtigt og man ikke lige har en computer ved hånden?
Svar: Ja, I kan via en app til android-systemet nemt opdatere hjemmesiden ved evt. driftsforstyrrelser, ved hjælp af en smartphone.

Spørgsmål: Hvad sker der når/hvis vi efterfølgende gerne vil opsige samarbejdet?
Svar: Ret usandsynligt ;-) men ingen problem. Vi bygger hjemmesider i OpenSource software, som kan køre på alle moderne webservere. Det tager ca. 10 min af flytte en side til en anden server. OpenSource betyder i øvrigt at der IKKE betales abonnement på programmet, og at opdateringer kan hentes gratis.